Cum tratăm Cifoza cu tehnologia BackFIX?

//Cum tratăm Cifoza cu tehnologia BackFIX?

Cum tratăm Cifoza cu tehnologia BackFIX?

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale coloanei vertebrale este cifoza. Prin experiența de peste 30 de ani în fizioterapie și kinetoterapie, specialiștii Medisport tratează cu ajutorul tehnologiei inovative BackFIX, Cifoza.   

Ce este afecțiunea “Cifoza”?

Cifoza este este o deformare a coloanei vertebrale. Mai precis o curbură accentuată disfuncțională a coloanei vertebrale în zona toracală.

Aceasta poate fi atitudinală – este reversibilă sau poate fi sistemică – cu afectarea elementelor de structură ale coloanei vertebrale și este ireversibilă.

 

Cum poate apărea?

Cifoza apare ca rezultat al unei posturi vicioase menținute timp îndelungat. Este întâlnită frecvent în rândul persoanelor care își desfășoară activitatea de muncă la birou.
În marea majoritate a cazurilor cifoza atitudinală nedepistată și neîngrijită evoluează în cifoza sistemică (esențială).

 

Cum mă afectează?

Cifoza atitudinală

– afectează inițial doar lungimi musculare și relații de echilibru muscular, este reversibilă.

 

Cifoza sitemică (esențială)

– apare de obicei în urma nedepistării și netratării cifozei atitudinale;

– afectează postura în ansamblu forțând deformări compensatorii în zona lombară și cervicală a coloanei.

– produce dureri de spate, afectează funcția cardio respiratorie, conduce la limitări de mișcare și favorizează instalarea proceselor degenerative în articulațile coloanei vertebrale.

 

Cum tratează BackFIX CIFOZA?

Ce face tehnologia BackFix în tratarea afecțiunii?

Doar 4 PAȘI către rezultate stabile, rapide și de durată:

 

Evaluare și diagnostic 

Tehnologia BackFIX, permite evaluarea cantitativă precisă a dezechilibrelor musculare care condiționează afecțiunea, prin intermediul unei tehnologii computerizate integrate.

 

Plan personalizat de tratament

 

Elaborarea unui plan de tratament, pornind de la rezultatul evaluării computerizate, bazat pe exerciții cu modele personalizate foarte eficiente efectuate cu feedback visual, vizând refacerea balanțelor musculare afectate.

 

Supraveghere evoluție tratament

 

Evaluări intermediare în vederea ajustării programului de recuperare.

 

Rezultate obținute cu tratamentul BackFIX ( garanții Medisport)

 

În funcție de statusul afecțiunii (atitudinal, sistemic) și de cât de avansată sau nu este afecțiunea, rezultatele așteptate pot fi:

 

În faza atitudinală:

compensarea dezechilibrelor și eliminarea afecțiunii;

corecție posturală totală;

dispariția durerilor;

blocarea evoluției spre faza sistemică.

 

În faza sistemică:

eliminarea totală sau parțială a durerilor;

corecție posturală parțială;

creșterea metabolismului zonelor afectate și stoparea proceselor degenerative

Dacă suferiți de cifoză și aveți nevoie de ajutorul unui specialist ne puteți contacta la 0724 044 399 sau cabinet@medisport.ro. De asemnea vă puteți programa online pe site pentru o evaluare computerizată cu BackFIX dând click aici – https://medisport.ro/programare-computerizata/

De asemenea, dacă întâmpinați dureri de spate sau lucrați mai mult de 8 ore pe zi la birou și întâmpinați frecvent dureri de spate, vă recomandăm să realizați o evaluare computerizată BackFIX în vederea depistării precise a cauzei durerii și îndrumarea specializată în vederea prevenirii afecțiunilor foarte grave ale coloanei vertebrale.

Programarea se poate realiza telefonic, pe email sau online accesând următorul link: https://medisport.ro/programare-computerizata/

Centru de Kinetoterapie Computerizată Medisport

Daniela Schor  – Director Medical Medisport,  Dr. Kinetoterapeut – Lucrări și expertiză – https://medisport.ro/lucrari-stiintifice-si-articole/

Specialiștii MEDISPORT – https://medisport.ro/despre-noi/

 

BUCUREȘTI, Str. Av. Marcel Andreescu, nr. 50, Parter
Sector 1

www.medisport.ro

telefon: (0724) 044.399

e-mail: cabinet@medisport.ro

2019-02-27T13:50:29+02:00februarie 27th, 2019|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , , , , , , , , , , |Comentariile sunt închise pentru Cum tratăm Cifoza cu tehnologia BackFIX?

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.