Programare ONLINE

/Programare ONLINE
Programare ONLINE2020-03-31T11:59:23+02:00

BENEFICIEZI DE TRATAMENTE DE RECUPERARE cu o simplă PROGRAMARE ONLINE la Medisport.

#STOP Durere de spate cu BackFIX. Kinetoterapie asistată computerizat. Evaluarea computerizată funcțională musculo-articulară ne arată precis cauzele problemelor pe care le întâmpinați, determinând cauza durerilor de spate și ne oferă informațiile necesare pentru a stabili conținutul procesului de recuperare, planul de tratament. Optând pentru unul din pachetele de tratament cu BackFIX, beneficiați de EVALUARE Gratuită, mai multe detalii puteți afla de la fiziokinetoterapeuții Medisport.

!! NOU !!KINETOTERAPIE ONLINE sub atenta supraveghere a fizioterapeuților Medisport.

Dacă doriți să beneficiați de o consultație cu unul dintre specialiști sau să optați pentru un tratament în cadrul Centrului Medical MEDISPORT, ne puteți contacta telefonic la 0724 044 399 sau pe email la programari@medisport.ro.

Dacă intenționați să realizați o evaluare computerizată sau o programare la Medisport vă invităm să completați formularul de programare de mai jos, iar unul dintre medicii noștri vă va contacta pentru confirmare și detalii cu privire la zilele și orele disponibile.

*Serviciile MEDISPORT sunt disponibile și prin platforma online de beneficii pentru angajați – BENEFIT SYSTEMS.

  Nume (obligatoriu)

  Nr. telefon: (obligatoriu)

  E-mail: (opțional)

  Mesaj (opțional)

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către MEDISPORT LIGHT SRL în scopul gestionării programării online, în condițiile detaliate în Politica de Confidențialitate

  This Is A Custom Widget

  This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.