Workshop Medisport

/Workshop Medisport
Workshop Medisport2020-02-04T12:10:08+02:00
workshop medisport

Știați că?

 1.  Majoritatea afecțiunilor coloanei vertebrale (discopatii vertebrale, hernii de disc, postură deficitară etc…) pot fi tratate și prevenite cu succes utilizând tehnologia BackFix? – ( click pentru detalli) 
 2.  Sănătatea COLOANEI VERTEBRALE influențează sănătatea ÎNTREGULUI ORGANISM?
 3.  La baza majoritătii durerilor de spate este o cauză MUSCULARĂ?
 4.  Există posibilitatea de a măsura COMPUTERIZAT valoarea DEZECHILIBRELOR MUSCULARE ce apar la nivelul trunchiului?
 5. POSTURA DEFICITARĂ a copilului, DUREREA la sfârșitul zilei de muncă a adultului pot fi evaluate și REMEDIATE personalizat, computerizat?

Stop durere de spate cu BackFIX– Workshop GRATUIT

Cui se adresează?

 • adulților care petrec mai mult de 4 ore la birou
 • persoanelor care au trecut deja prin episoade de durere de spate
 • persoanelor care au fost deja diagnosticate cu Hernie de disc, Cifoză, Scolioză, Cifo-lordoză, Lordoză, Protuzii, Afecțiuni musculo-articulare
 • persoanelor care au efectuat recuperare medicală prin metode clasice de kinetoterapie și încă întâmpină episoade de durere a spatelui
 • persoanelor care merg des la sala de fitness și întâmpină frecvent dureri de spate
 • sportivilor de performanță care întâmpină frecvent dureri de spate

De ce să participi la Workshop?

1️⃣Te informezi direct și corect. Afecțiunile diferă de la un individ la altul, iar în cadrul workshopului specialistul lucrează direct cu pacientul.

2️⃣Primești informații personalizate cu privire la durerile de spate/afecțiuni

3️⃣Obții informații utile cu privire la prevenirea afecțiunilor grave ale coloanei vertebrale, sfaturi personalizate în activitatea ta zilnică.

4️⃣Te informezi despre metodele de tratament și implicit despre tehnologia avansată în tratarea diverselor afecțiuni musculo-articulare și ale coloanei vertebrale

5️⃣Afli ce afecțiuni ai, ce anume a determinat apariția durerilor de spate sau ce anume ți-a cauzat durere de spate.

6️⃣Afli cum poți trata afecțiunea prin metode non-chirurgicale, utilizând un plan personalizat și tehnologia computerizată BackFix.

7️⃣Spui #STOP durerii de spate în mod eficient, rapid și cu rezultate de lungă durată.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE WORKSHOP

În cadrul Campaniei #STOPdureredespate, Medisport – Cabinet de Kinetoterapie Computerizată, organizează săptămânal Workshopuri la sediul din Str. Av. Marcel Andreescu, nr. 50, Parter, Sector 1, București ( zona Floreasca-Dorobanți).
Subiecte Abordate:
“Statul în bancă și modificările de postură la copii și adolescenți”
“Menținerea poziției așezat la birou și discopatia lombară la adulți”

În cadrul workshop-ului se prezintă metoda BACKFIX, se fac demonstrații practice și se evidențiază utilitatea metodei.

La baza majorității durerilor de spate este o cauză musculară. Cu BACKFIX avem posibilitatea de a măsura dezechilibrele musculare care apar la nivelul trunchiului și se constituie în cauza musculară a durerilor de spate. Tot cu BACKFIX putem reface starea de echilibru a musculaturii trunchiului. Sănătatea coloanei vertebrale influențează sănătatea întregului organism.

Mai mult de 90% din herniile de disc pot fi tratate cu succes cu BACKFIX.
Postura deficitară a copilului, durerea de spate de la sfârșitul zilei de muncă a adultului pot fi tratate și remediate personalizat cu BACKFIX.

În cadrul worshopului se lucrează cu maxim 5 participanți, astfel pentru a vă rezerva locul vă invităm să vă înscrieți prin completarea formularului de mai jos sau la numărul de telefon 0724 044 399.

Împreună putem preveni afecțiuni grave ale coloanei vertebrale și trata non-chirurgical cu cele mai performante soluții și tehnologii computerizate.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE WORKSHOP

Ce spun pacienții Medisport?

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.